Авто школа Кекец

Авто школа Кекец е компанија која долги години успешно опстојува со една единствена цел обезбедување на квалитетна обука за сите видови на категории.

Во секој поглед се трудиме да ја оправдаме довербата која ни ја укажуваат нашите
клиенти-идни возачи.

Avto Skola Kekec slika1 Avto Skola Kekec slika2 Avto Skola Kekec slika3

Возила и Инструктори - Авто школа Кекец - Авто школа Кекец

Злате Андоноски
Горан Наумовски
Владимир Кировски
Борис Стојчевски
Ивица Зивковски
Ѓорѓи Котевски

Данчо Божиноски

Моторно возило "Opel Corsa"

Моторно возило "Citroen C3"

Моторно возило "Chevrolet Matiz"

Моторно возило "Daewoo Matiz"

Моторно возило "Daewoo Matiz"

Моторно возило "Peugeot 206"

Моторно возило "Peugeot 206"

Мотоцикл "Lifan"

 Avto Skola Kekec  Avto Skola Kekec  Avto Skola Kekec  Avto Skola Kekec  Avto Skola Kekec  Avto Skola Kekec  Avto Skola Kekec

* кликнете на сликите да ги видите во поголем формат